Τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ έδειξε ο Στέφανος Αθανασιάδης, αναρτώντας μία φωτογραφία με την απαραίτητη λεζάντα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.
Θετική κατάληξη είχε τελικά το… σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Θεσσαλονικείς και λίγη ώρα αφότου αποχώρησε από την Τούμπα «ανέβασε» μία φωτογραφία στο Instagram από τον πανηγυρισμό του σε γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Μάλιστα, ο 26χρονος άσος έγραψε το σχόλιο: «Για άλλα τέσσερα χρόνια στην ομάδα που μεγάλωσα και αγάπησα από μικρό παιδί».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.