Αυτοί δεν... βγαίνουν από την ενδεκάδα!

Αυτοί δεν... βγαίνουν από την ενδεκάδα!

Ο Κασάμι ήταν ο παίκτης που... έλαμψε για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου, δείχνοντας πως εφόσον συνεχίσει έτσι δεν χάνει την θέση του στην ενδεκάδα. Ποιοι άλλοι είχαν θετικό πρόσημο

Αυτοί δεν... βγαίνουν από την ενδεκάδα!
Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Ποδοσφαιριστές σαν τον Παϊτίμ Κασάμι που έδειξαν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το τι είναι ικανοί να κάνουν. Ο Ελβετός διεθνής μέσος με την πληθωρική του παρουσία στον άξονα φανέρωσε με το... καλημέρα τις δυνατότητές του και τις προοπτικές του.

Ποδοσφαιριστής με τρομερή σωματοδομή, δύναμη αλλά και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για το ύψος του. Παίκτης που όχι μόνο σκοράρει αλλά και μπορεί να οργανώνει αλλά και να έχει ακόμα και τον ρόλο του αμυντικού χαφ. Ο Κασάμι συνήθως θα είναι ως κεντρικός χαφ όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον να αγωνιστεί σε θέση πίσω από τον επιθετικό ως επιτελικός.

Κλείσιμο
Εκτός από τον Κασάμι φυσικά ο Τσόρι Ντομίνγκες στην κλασική του θέση πιστοποίησε την πολύ καλή του κατάσταση. Ο Αργεντίνος βιρτουόζος άσος επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως και φέτος θα είναι παίκτης-κλειδί. Την... σκυτάλη παίρνουν οι δύο βασικοί ακραίοι. Από τα δεξιά ο Ματιέ Ντοσεβί με τις συνεχείς του... κούρσες και την σημαντική συμβολή στο δημιουργικό και το επιθετικό κομμάτι.

Εφόσον λιγοστέψει σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιες περιττές ενέργειες ο πρώην παίκτης της Βαλενσιέν θα είναι εκ των βασικών... όπλων των Πειραιωτών. Από την άλλη πλευρά, από τα αριστερά βρέθηκε το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ιμπραίμ Αφελάι. Ο Ολλανδός σε ρόλο ακραίου αλλά και κρυφού κυνηγού (σ.σ. καθώς σε κάποια σημεία έπαιζε πολύ πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή, συγκλίνοντας προς τον άξονα, όπως του είχε ζητήσει o Μίτσελ).

Δεν είναι μόνο πως ο Αφελάι σκόραρε. Είναι πως συνέβαλλε σημαντικά στο επιθετικό σκέλος για τον Ολυμπιακό. Εφόσον είναι υγιής και δεν έχει σοβαρά προβλήματα στην διάρκεια της σεζόν τότε είναι δεδομένο πως στα περισσότερα ματς θα είναι βασικός. Στην γραμμή κρούσης ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει έναν Έλληνα επιθετικό. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος που έπεσε από φέτος στα... βαθιά μετά τα τρία γκολ στο τουρνουά των ΗΠΑ δεν... λυπήθηκε τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος.

Στα μετόπισθεν ο Ερίκ Αμπιντάλ ήταν σταθερότατος και με εξαίρεση την φάση του γκολ του Σκούρτη (στην οποία την πιο μεγάλη ευθύνη φέρει ο ερυθρόλευκος άξονας που άφησε κενό χώρο αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν μπόρεσε να τον ανακόψει από την δεξιά πλευρά) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Από εκεί και έπειτα οι Ελαμπντελαουί και Μαζουάκου (σ.σ. ειδικά ο δεύτερος) δημιουργικά και επιθετικά παρουσίασαν πολύ καλά δείγματα γραφής.


Διάβασε περισσότερα στο www.gazzeta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης