Μήνυμα πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έστειλαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης-Αλέξανδρος Τζιόλης
Θέληση για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έχουν οι Έλληνες διεθνείς, όπως ανέφεραν οι Αλέξανδρος Τζιόλης-Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης σε εκδήλωση της Vodafone για τα παιδικά χωριά SOS. O 32χρονος επιθετικός ανέφερε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ταυτότητα και ότι είναι δεμένο σύνολο και σε αυτό στάθηκε επίσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Τα παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS δώρισαν στους παίκτες τη Εθνικής έναν πίνακα, στο οποίο απεικονιζόταν ένα χέρι που κρατούσε μια μπάλα και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες της Βραζιλίας.
«Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας», είπε αρχικά ο «Σάλπι» και στη συνέχεια σχολίασε για τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών: «σαν σκέψη υπάρχει αυτή την στιγμή αυτή η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικές σκέψεις αυτές».
Καταλήγοντας, μίλησε για την ομοιογένεια της Εθνικής: «Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια».
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.