Ο Πελέ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TIME και όταν ρωτήθηκε σε ποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θα ήθελε να παίξει όταν ήταν παίκτης, εκείνος απάντησε πως αν έπαιζε σήμερα θα προτιμούσε να φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος είπε: «Αν με ρωτήσετε για τις ομάδες του σήμερα, της σύγχρονης εποχής, θα μπορούσα να ονομάσω δυο με τρεις ομάδες. Αλλά αυτή την στιγμή, θα έλεγα την Μπαρτσελόνα, έχει το ίδιο στυλ με το οποίο συνήθιζε να παίζει η Σάντος».
Ο Πελέ είπε επίσης πως αν αγωνιζόταν σήμερα θα ήταν καλύτερος παίκτης σε σχέση με το παρελθόν επικαλούμενος την τεχνολογία και τις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης αλλά και τις πιο αυστηρές ποινές που υπάρχουν για την προστασία των ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;