Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο μικρός έβαλε 12 πόντους με 4 στα 4 τρίποντα σε 23 δευτερόλεπτα και μάλιστα σ’ έναν τελικό
O Lloyd Strickland αγωνίζεται με την ομάδα Alberta Red Deer College Kings και στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος του Καναδά με αντίπαλο την ομάδα Langara College έκανε απίστευτα πράγματα.
Η ομάδα του Strickland βρισκόταν πίσω στο σκορ με 7 πόντους, 28,3’’ πριν το τέλος όταν αυτός άρχισε να… πυροβολεί. Οι συμπαίκτες του έστελναν τους αντιπάλους στη γραμμή των βολών κι αυτός πετύχαινε απίστευτα τρίποντα. 5’’ πριν το τέλος μείωσε σε 87-86 κι αμέσως έγινε νέο φάουλ από τους συμπαίκτες του. Οι αντίπαλοι ευστόχησαν σε 1/2 βολές και τελικά πήραν τη νίκη με 88-86, αλλά όλοι θα θυμούνται αυτό το παιχνίδι για το απίστευτο που έκανε ο χαμένος Strickland.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα