Kαλλονή - Απόλλων 0 - 0

Kαλλονή - Απόλλων 0 - 0

Παρ' ότι έπαιζε με 10 παίκτες για 77 λεπτά, ο Απόλλων Σμύρνης απέσπασε ισοπαλία από την Καλλονή

Kαλλονή - Απόλλων 0 - 0
Ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 13’, λόγω αποβολής του Δεληζήση, ο Απόλλων Σμύρνης δεν «μάσησε» και πήρε «παλικαρίσιο» βαθμό στο ΟΑΚΑ με το τελικό 0-0 κόντρα στην Καλλονή!

Μέτριο το θέαμα, δίχως τις μεγάλες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει μάλιστα την πιο κλασική σε δοκάρι του Φαρινόλα στο 47’.

Κλείσιμο
Στους 21 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Λόρι Σάντεζ που «τσίμπησε» σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στους 26 οι νησιώτες που ανέβηκαν προσωρινά στην όγδοη θέση.

Το ματς:


Κόσμος στις εξέδρες (δυστυχώς ξανά) δεν υπήρχε. Και στο ΟΑΚΑ γενικά κάνει κρύο. Ωστόσο, νωρίς-νωρίς το παιχνίδι «ζεστάθηκε» για τα καλά. Όχι γιατί είχαμε κάποια φάση, αλλά γιατί μόλις στο 13’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Δεληζήσης χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά και ο διαιτητής δίκαια τον απέβαλλε, με τον Απόλλωνα να υποχρεούται πλέον να ανέβει ένα «βουνό» για το υπόλοιπο του αγώνα. Ακόμα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν και συνέχισαν το παιχνίδι τους χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Πάντως, το θέαμα (;) ήταν κακό και ακόμα... ψάχναμε κάποια φάση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης