Στην τελική ευθεία βρίσκονται δύο υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σήμερα η SportDay
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών στον ΠΑΟΚ που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με έναν αμυντικό χαφ και έναν επιτελικό μέσο.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ψάχνονται πλέον για αυτές τις δύο θέσεις, αφού έχουν καταλήξει στους παίκτες που επιθυμούν, με τον Χουμπ Στέφενς να έχει ανάψει το «πράσινο φως» και ίσως μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Άλλωστε, ο Ολλανδός τεχνικός είχε τονίσει αρκετές φορές πως η ενίσχυση του ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει από αυτές τις θέσεις και αυτό που ήθελε γίνεται πράξη από τη διοίκηση.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, όμως δεν πρόκειται για ελεύθερους ή άγνωστες περιπτώσεις, αλλά για παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.