Ένα κρύωμα δεν επέτρεψε στον Μάικ να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, όμως βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κέρασε την ομάδα για την ονομαστική του εορτή
UPD:
Ο κρυολογημένος Μάικ Μπατίστ δεν συμμετείχε το Σάββατο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού όμως ο… Μιχάλης έδωσε το «παρών» και κέρασε τους συμπαίκτες του για την χθεσινή ονομαστική του εορτή. Το ίδιο βέβαια έπραξε και ο συνονόματος του, Μάικλ Μπράμος.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό και ενόψει της κυριακάτικης (10/11, 21:30) αναμέτρησης με την ΑΕΝΚ στην Κηφισιά; Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Ματσιούλις, Μπράμος και Κάρι.
To... μενού περιελάμβανε επίσης βίντεο από τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες τους να αναλύουν στους παίκτες του "τριφυλλιού" τα λάθη τους.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.