Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ

Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν ο κόσμος τους να δημιουργήσει ξανά καυτή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Γλυφάδας

Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ

Να γεμίσει το κλειστό της Γλυφάδας –όπως έκανε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό – θέλει απ’ τον κόσμο της η ΑΕΚ, με το ενδιαφέρον που έχει δείξει ήδη ο κόσμος να είναι έντονο. 

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή 8/11) απ’ τα γραφεία της ΑΕΚ, ενώ η πώληση θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 2 έως τις 4 μ.μ από το εκδοτήριο στο γήπεδο της Γλυφάδας, με τιμές των 5 και 10 ευρώ. 
Κλείσιμο

Μέσα ο Τόρες, εκτός ο Μαντέκας 
Στα αγωνιστικά, ο Τζουλιάν Τόρες δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε κανονικά, όμως ο Γιάννης Μαντέκας συνέχισε να απουσιάζει απ’ τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. 

Η προετοιμασία για το ερχόμενο ματς θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (8/11) στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ σήμερα το πρόγραμμα είχε βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες της Λαμίας, βάσει των οποίων ο Γιώργος Κλαρούδας σχολίασε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης