Ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά το 5-1 του Ολυμπιακού επί του Φωκικού
Δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού ο Μίτσελ μετά τη νίκη με 5-1 επί του Φωκικού στο «Καραϊσκάκη» για τους «32» του Κυπέλλου.
«Είχαμε αρκετές καλές στιγμές, είδαμε αρκετά πράγματα και πήραμε ένα καλό σκορ. Μας έλειψε σε κάποιες στιγμές ο ρυθμός, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.
Όσο για τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες και πώς είδε τη δική τους παρουσία, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να παίξει κάποιος, γιατί υπάρχει μικρό κίνητρο».
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.