Ολυμπιακός: Σήμερα στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Παρί

Ολυμπιακός: Σήμερα στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Παρί

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί έως την εξάντλησή τους από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 25 του γηπέδου. Οι τιμές τους είναι 25, 35, 45, 50, 55, 65, 75 και στα VIP 175 ευρώ

Ολυμπιακός: Σήμερα στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Παρί
Σε χρόνο-ρεκόρ μέσω Διαδικτύου εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια  για το παιχνίδι με την Παρί. Σήμερα σειρά παίρνουν τα εκδοτήρια, απ' όπου μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να προμηθευτούν εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί Σεν Ζερμέν και αναμένονται... ουρές αφού η ζήτηση είναι μεγάλη.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί έως την εξάντλησή τους από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 25 του γηπέδου. Οι τιμές τους είναι 25, 35, 45, 50, 55, 65, 75 και στα VIP 175 ευρώ.

Κλείσιμο
Από φέτος για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού πρέπει να έχει την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γνωστοποιήσει ότι με τα εισιτήρια που διέθεσαν μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου, τα συνδεσμιακά, που ουσιαστικά είναι προπληρωμένα και τις κρατήσεις που έχουν γίνει, έχουν ήδη δώσει 12.000 εισιτήρια. Αν υπολογιστούν  ότι τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει πλέον τις 11.000, είναι πολύ πιθανό να γίνει πολύ γρήγορα sold out. Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που παρουσιάζουν και τώρα ζήτηση και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης