Μελισσανίδης: «Ανάσες» στη Σαρδηνία

Μελισσανίδης: «Ανάσες» στη Σαρδηνία

Aναμένεται να είναι σε συχνή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του στην ΑΕΚ, προκειμένου να δίνει τις απαραίτητες κατευθύνσεις

Εκδηλώσεις στα Χανιά για τη Μάχη της Κρήτης
Μελισσανίδης: «Ανάσες» στη Σαρδηνία
Εκτός Ελλάδας θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης,  για διακοπές.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Τίγρης» θα βρίσκεται στη Σαρδηνία για περισσότερο από δύο εβδομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψει να ασχολείται με τα ζητήματα της ΑΕΚ.

Άλλωστε, αναμένεται να είναι σε συχνή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του, προκειμένου να δίνει τις απαραίτητες κατευθύνσεις, αλλά και να βεβαιώνεται ότι όλα κυλούν ομαλά. Το κύριο ζήτημα που τον απασχολεί είναι φυσικά αυτό του γηπέδου. Κυρίως το σχέδιο χρηματοδότησης και φυσικά τα τελικά σχέδια για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Με την επιστροφή του «τίγρη» θα πλησιάζει ο καιρός για τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το νέο «σπίτι» της «Ενωσης» και λογικά οι φίλοι της «Ενωσης» θα μάθουν τα νέα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Κλείσιμο
Ράμα

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα ο Ρενάλντο Ράμα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ωστόσο κάποια τυπικά ζητήματα δεν επέτρεψαν μέχρι στιγμής στους ανθρώπους της «Ενωσης» να ανακοινώσουν την απόκτησή του. Κάτι τέτοιο αναμένεται αν συμβεί άμεσα, μια και ο 23χρονος εξτρέμ προσκόμισε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και τα τελευταία έγγραφα που απαιτούνταν, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και με την έκδοση του δελτίου του να μην καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης