Ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Για τη συμπεριφορά του σε ημίχρονο κατά τη διάρκεια αγώνα για τα play off μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στις 9.6.2013
Ποινική δίωξη σε βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιανακόπουλου για παράβαση του άρθρου 132 παρ. 1 του νόμου 2725/1999 (ποινική αντιμετώπιση προσυννενοημένων αγώνων) άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας.
Η Δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ασκήθηκε για τη συμπεριφορά του σε ημίχρονο κατά τη διάρκεια αγώνα για τα play off μεταξύ Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού στις 9.6.2013.
Αφορμή για τη διενέργεια της εισαγγελική έρευνας αποτέλεσε σχετική αναφορά στο φύλλο αγώνα των διαιτησιών.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.