Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;

Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;

Ο τέως γ.γ. Εσόδων δείπνησε χθες με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», αλλά και Τατσόπουλο-Ψαριανό, στο Αλάτσι - Ο Θεοδωράκης συνεχίζει τις περιοδείες του, το Σάββατο πάει Σπάρτη, την Κυριακή Κω

Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;
Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρου Θεοδωράκη που συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» το βράδυ της Πέμπτης στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Το «Ποτάμι» ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην καρατόμηση του κ. Θεοχάρη και αυτό έφερε πιο κοντά τον τέως Γενικό Γραμματέα Εσόδων με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, όπως λένε συνεργάτες του τελευταίου, ακούει προσεκτικά τις απόψεις του για τα φορολογικά θέματα. 

Στο ίδιο δείπνο το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθούν το «Ποτάμι» και μετέχουν στην «Επιτροπή Διαλόγου» που έχει συγκροτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά, για λόγους πολιτικού τακτ, αφού έχουν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, αντίστοιχα, θα παραμείνουν στις τάξεις των ανεξαρτήτων μέχρι τις προσεχείς εκλογές.

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Πέλλα και συζήτησε με τοπικούς παραγωγούς ροδάκινων και κερασιών, το Σάββατο θα βρεθεί στην Σπάρτη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει, μαζί με ελαιοπαραγωγούς της Λακωνίας, ο γνωστός σκηνοθέτης και φίλος του «Ποταμιού» Μανούσος Μανουσάκης, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Κω για μια παρέμβαση για τον τουρισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης