To 1o Mini all star game…. είναι γεγονός

To 1o Mini all star game…. είναι γεγονός

Στόχος είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αλίμου, που προετοιμάζει τα παιδιά για τις εξετάσεις τους

To 1o Mini all star game…. είναι γεγονός
Έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ….με άρωμα ελπίδας διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου. 

Τα μελλοντικά αστέρια του μπάσκετ θα συγκεντρωθούν το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου και ώρα 18:00 μ.μ. για να μας χαρίσουν μια διαφορετική νότα ψυχαγωγίας.

Κλείσιμο
Εκπλήξεις και πολλά όμορφα happenings θα κάνουν τη μέρα μας να είναι αξέχαστη, ενώ παράλληλα θα βραβευτούν και σημαντικές προσωπικότητες, στο πλαίσιο του αγώνα.

Παιδιά μικρής ηλικίας που έχουν ξεχωρίσει από πολλά και διαφορετικά μπασκετικά «φυτώρια» για το ταλέντο τους πρόκειται να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να νιώσουν το γόητρο που μπορεί να τους προσφέρει ο αθλητισμός.

Γίνεται για καλό σκοπό βοηθώντας το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αλίμου, που προετοιμάζει τα παιδιά για τις εξετάσεις τους.

Η ομάδα “All Star” έχοντας στο πλευρό της τους πιο καταξιωμένους παίκτες από ομάδες της Αττικής με προπονήτρια την Κατερίνα Δελή θα έρθει αντιμέτωπη με την ομάδα 2006 του Ολυμπιακού. Καλεσμένος και ο Χαράλαμπος Σκουζής που θα κάθεται στο πάγκο! 

Όλες οι ομάδες θα είναι εκεί: Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Μίλωνας, Ίκαρος Καλλιθέας, Αμύντας, Παγκράτι, Δραπετσώνα, Κρόνος, Eurohoops Academy, Α.Λ.Φ. Αλίμου, Δίας Τραχώνων, South Basketball Academy, Πέρα, Ταταύλα.

Κεντρικός παρουσιαστής ο Γιάννης Δαφνής, ενώ το δικό τους ρυθμό θα δώσουν οι Μαζορέτες, τα κορίτσια της Ντέπυς Τζελέπη, από τον Θουκυδίδειο Γ.Σ. 

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας στο Γήπεδο Αλίμου στην Ελ. Βενιζέλου 33!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης