Πάτρα: Ο δράστης πέντε διαρρήξεων δήλωνε πως είναι... άλλος!

Πάτρα: Ο δράστης πέντε διαρρήξεων δήλωνε πως είναι... άλλος!

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν δακτυλοσκοπική εξέταση στον 20χρονο αλλοδαπό για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του και επιβεβαίωσαν ότι συστηματικά δήλωνε ψεύτικα στοιχεία

Πάτρα: Ο δράστης πέντε διαρρήξεων δήλωνε πως είναι... άλλος!
Τη μια μετά την άλλη έκαναν τις διαρρήξεις δυο νεαροί αλλοδαποί στην Πάτρα, αλλά ο ένας από αυτούς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στους οποίους έδειξε έγγραφο με τα στοιχεία ταυτότητας... άλλου! Και, όπως αποδείχθηκε, το είχε ξανακάνει άλλες δύο φορές!

Χρειάστηκε να κάνουν δακτυλοσκοπική εξέταση στον 20χρονο αλλοδαπό οι αστυνομικοί, για να ανακαλύψουν ποιος ήταν στην πραγματικότητα κι έτσι επιβεβαιώθηκε ότι το είχε... σύστημα να δηλώνει ψεύτικα στοιχεία. Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν πάνω του μέρος από τη λεία του μπαράζ διαρρήξεων που είχε εξαπολύσει από τα ξημερώματα των Θεοφανίων, μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται.

Κλείσιμο
Οι δράστες διέρρηξαν το γραφείο ενός πολιτικού μηχανικού, ένα κομμωτήριο και ένα σταθμευμένο φορτηγό και έκλεψαν ένα τάμπλετ και διάφορα εργαλεία, ενώ έκλεψαν και το κινητό μιας γυναίκας σε μπαρ της πόλης καθώς και ένα μπουφάν από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, στις τσέπες του οποίου υπήρχαν τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη. Το μπουφάν, το κινητό και ένας φακός αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για  διακεκριμένες κλοπές και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης