Μεγάλες ποσότητες νοθευμένης ηρωίνης και κοκαΐνης σκόπευαν να διαθέσουν στην αγορά μέσα στις γιορτές δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Δραπετσώνα το μεσημέρι της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 37 και 48 ετών, είχαν σε σπίτι που έμεναν στην Δραπετσώνα 18 κιλά και 345 γραμμάρια ηρωίνης αλλά και 95,8 γραμμάρια κοκαΐνη.
Κατά την έρευνα στο συγκεκριμένο σπίτι όμως εντοπίστηκε και σκόνη άγνωστης χημικής συστάσεως, κατάλληλη για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους -64- κιλών και -115- γραμμαρίων.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 590 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο.
Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.