Δυο μίνι χασισοφυτείες σε χωριά της Δράμας

Δυο μίνι χασισοφυτείες σε χωριά της Δράμας

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορίες για τη δράση δύο Ελλήνων έκαναν έρευνες στα σπίτια και τα οικόπεδά τους

Δυο μίνι χασισοφυτείες σε χωριά της Δράμας
Δυο Έλληνες κάτοικοι διαφορετικών κοινοτήτων της Δράμας έπεσαν μέσα σε λίγες ώρες στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα σπίτια και τα οικόπεδά τους, από τις οποίες επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι καλλιεργούσαν «οικιακές» χασισοφυτείες.  

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην κατοικία του ένας 52χρονος μετά από έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν στην αυλή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 1,20 μέτρου. Αλλά και στους χώρους του σπιτιού του, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 197,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά λόγω της οποίας στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στις ιδιοκτησίες ενός 46χρονου σε άλλο χωριό της Δράμας και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε σε ένα οικόπεδό του τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δυο μέτρων. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με τις οποίες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης