Διέρρηξαν εργοτάξιο και έκλεψαν εκσκαφείς

Διέρρηξαν εργοτάξιο και έκλεψαν εκσκαφείς

Ο πατέρας και τα δυο παιδιά του ηλικίας 25 και 36 χρόνων είχαν παραβιάσει τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου την πόρτα του εργοταξίου και είχαν κλέψει τα δυο βαριά μηχανήματα έργων

Διέρρηξαν εργοτάξιο και έκλεψαν εκσκαφείς
Μια εβδομάδα μετά την εισβολή διαρρηκτών στο εργοτάξιο μιας εταιρείας στους Κωστακιούς της Άρτας και την κλοπή δύο εκσκαφέων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση πίσω από την οποία βρίσκονταν ένας 61χρονος και οι δυο γιοι του.

Ο πατέρας και τα δυο παιδιά του ηλικίας 25 και 36 χρόνων είχαν παραβιάσει τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου την πόρτα του εργοταξίου και είχαν κλέψει τα δυο βαριά μηχανήματα έργων. Στη συνέχεια, έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφού το εργοτάξιο βρίσκεται σε απόμερο σημείο και δεν φυλάσσεται.

Ωστόσο, τα ίχνη που άφησαν οδήγησαν στον εντοπισμό τους, έστω κι αν δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Στην ταυτοποίησή τους συνέβαλαν και οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, όπου κατοικούν οι δράστες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρων υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης