Έσχισαν πάλι ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα

Έσχισαν πάλι ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα

Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν τους βανδαλισμούς, αλλά δεν υπέβαλαν μηνύσεις κατ' αγνώστων λόγω του παράβολου που κοστίζει 100 ευρώ

Έσχισαν πάλι ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα
Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των ιδιοκτητών οχημάτων που γίνονται στόχοι δολιοφθοράς στη Λάρισα! Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη ενός 32χρονου που είχε καταστρέψει με μια ξιφολόγχη μήκους 12,5 εκατοστών τα ελαστικά συνολικά 43 σταθμευμένων αυτοκινήτων, η τοπική Αστυνομία ερευνά νέα κρούσματα.

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν πρώτα ένα φορτηγάκι εταιρείας στην περιοχή της Νεάπολης, του οποίου έσχισαν τα λάστιχα δύο τροχών. Δυο 24ωρα αργότερα, έσχισαν και τα τέσσερα λάστιχα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στην ίδια περιοχή! Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν τους βανδαλισμούς, αλλά δεν υπέβαλαν μηνύσεις κατ' αγνώστων λόγω του παράβολου που κοστίζει 100 ευρώ.

Κλείσιμο
Η προηγούμενη επιδρομή των βανδάλων είχε γίνει στις 27 Μαΐου, όταν τρεις ιδιοκτήτες βρήκαν κατεστραμμένα τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην συνοικία Φιλιππούπολη. Στις 6 Μαρτίου είχε συλληφθεί ο 32χρονος, που όμως δεν διευκρίνισε ποτέ για ποιο λόγο είχε προκαλέσει φθορές σε 43 αυτοκίνητα σχίζοντας τα λάστιχά τους. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης