Μπαράζ διαρρήξεων σε εξοχικά στην Ηλεία

Μπαράζ διαρρήξεων σε εξοχικά στην Ηλεία

Σε ένα από αυτά «σήκωσαν» ολόκληρο το νοικοκυριό!

Μπαράζ διαρρήξεων σε εξοχικά στην Ηλεία
Χρυσές δουλειές έκαναν πάλι οι διαρρήκτες που έδρασαν ανενόχλητοι το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, χτυπώντας κυρίως εξοχικά σπίτια που αυτό τον καιρό δεν τα επισκέπτονται οι ιδιοκτήτες τους. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, «σήκωσαν» ολόκληρο το νοικοκυριό!

Η διώροφη εξοχική κατοικία στην κοινότητα Λαμπέτι είχε μείνει κλειστή από το Μ. Σάββατο κι έτσι κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς εισέβαλαν οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την κεντρική είσοδο. Πρέπει, μάλιστα, να είχαν φέρει μαζί τους φορτηγό για να μεταφέρουν όλη την οικοσκευή, καθώς άρπαξαν το ψυγείο, το πλυντήριο, την ηλεκτρική κουζίνα, μια τοστιέρα, ένα βραστήρα, μια τηλεόραση και άλλες μικροσυσκευές αξίας άνω των 3.000 ευρώ! Μάλιστα, φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας.

Κλείσιμο
*** Στην κοινότητα Λαστέικα, οι διαρρήκτες «χτύπησαν» δυο φορές. Αρχικά, διέρρηξαν ένα σπίτι από το οποίο έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, αλλά και ένα δίκαννο που στοίχισε στον ιδιοκτήτη του την απαγγελία κατηγορίας για πλημμελή φύλαξη οπλισμού! Στη συνέχεια, άρπαξαν ένα μοτοποδήλατο από την αυλή ενός άλλου σπιτιού και έγιναν άφαντοι.

*** Σε μια άλλη εξοχική κατοικία που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Πύργου- Πατρών, οι διαρρήκτες παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας από το οποίο τρύπωσαν στο εσωτερικό και άρπαξαν μια τηλεόραση και ένα ραδιο-cd αξίας 350 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης