Διέρρηξε τρία καταστήματα στην Ξάνθη

Διέρρηξε τρία καταστήματα στην Ξάνθη

Άφησε, όμως, πίσω του τα... διαπιστευτήριά του, καθώς δεν φορούσε γάντια

Διέρρηξε τρία καταστήματα στην Ξάνθη
Μια στις τρεις διαρρήξεις καταστημάτων που επιχείρησε ένας σεσημασμένος νεαρός στην πόλη της Ξάνθης ήταν επιτυχημένη, αλλά η λεία του δεν ήταν αυτή που περίμενε. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, έπεσε και στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας που εξιχνίασαν τις τρεις υποθέσεις.

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο 21χρονος Έλληνας διέρρηξε μια επιχείρηση, άνοιξε την ταμειακή μηχανή και άρπαξε από μέσα 100 ευρώ. Στη συνέχεια, αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες δύο επιχειρήσεις αλλά δεν τα κατάφερε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Άφησε, όμως, πίσω του τα... διαπιστευτήριά του, καθώς δεν φορούσε γάντια και οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας βρήκαν τα αποτυπώματά του!

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κακοποιό που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διαρρήξεις και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και τον συλλάβουν. Ο 21χρονος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης