Τέλος πήρε σήμερα η περιπέτεια της Βίκυς Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έπρεπε να καταβάλει, ώστε να παραμείνει ελεύθερη, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 50.000 ευρώ, που της είχε επιβληθεί ως εγγύηση από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, από τους όρους για την αποφυλάκισή της.
Η Βίκυ Σταμάτη κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα και να τα καταθέσει.
Ήδη οι δικηγόροι της Φραγκίσκος Ραγκούσης και Λίλα Ραγκούση κατέθεσαν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών κύριο Γρηγόρη Πεπόνη αντίγραφο της εγγυοδοσίας που κατέβαλαν.
Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε δηλώσει αδυναμία να συγκεντρώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει στη φυλακή.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες