Συνελήφθη 47χρονος για την φωτιά στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας
Παραπέμπεται στον εισαγγελέα, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση κατ' εξακολούθηση
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ένας 47χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Νέα Σκλάβαινα Αιτωλοακαρνανίας και επεκτάθηκε στην Πάλαιρο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 47χρονος συνελήφθη χθες από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και παραπέμπεται στον εισαγγελέα, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση κατ' εξακολούθηση σε ιδιαίτερα μεγάλη αγροτοδασική έκταση.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς