Φάρσαλα: Παραλάμβανε λαθραίο καπνό με courier

Φάρσαλα: Παραλάμβανε λαθραίο καπνό με courier

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το δέμα, βρήκαν έξι συσκευασίες με λαθραίο χύμα καπνό βάρους έξι κιλών και 85 γραμμαρίων

Φάρσαλα: Παραλάμβανε λαθραίο καπνό με courier
Δεν βρήκαν μόνο τον παραλήπτη του λαθραίου καπνού που διακινούνταν στα Φάρσαλα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, αλλά και τον αποστολέα που του τον ταχυδρομούσε στο τοπικό υποκατάστημα μιας εταιρείας ταχυμεταφορών .

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά ένα ύποπτο δέμα που έφτασε στην εταιρεία courier και εντόπισαν τον 53χρονο που πήγε να το παραλάβει. Κατά την έξοδό του, τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το δέμα στο οποίο βρήκαν έξι συσκευασίες με λαθραίο χύμα καπνό βάρους έξι κιλών και 85 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν.

Το δέμα είχε ταχυδρομηθεί δύο ημέρες πριν από έναν 65χρονο στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο. Ο 53χρονος, που είχε στο σπίτι του άλλες δυο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 835 γραμμαρίων, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ τα σχεδόν επτά κιλά καπνού εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης