Είχε όπλα και στα δυο σπίτια του

Είχε όπλα και στα δυο σπίτια του

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη των δυο σπιτιών και τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Είχε όπλα και στα δυο σπίτια του
Χωρίστηκαν στα δυο οι άνδρες της Ασφαλείας για να κάνουν ταυτόχρονες έρευνες στα δυο σπίτια που διατηρεί ένας 45χρονος ύποπτος για παράνομη οπλοκατοχή, στην πόλη της Φλώρινας και στην κοινότητα Ακρίτας. Και πράγματι, βρήκαν όπλα και πυρομαχικά και στα δυο.

Ο ίδιος ο 45χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,62 mm που είχε στο γεμιστήρα του επτά φυσίγγια, καθώς και άλλα 68 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, τα οποία επίσης κατείχε χωρίς να διαθέτει άδεια οπλοκατοχής. Από τις έρευνες, όμως,  εντοπίστηκαν ακόμη ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και δύο ξιφολόγχες με τις θήκες τους. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη των δυο σπιτιών και τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος έχοντας πάνω του ένα πιστόλι κρότου λάμψης με γεμιστήρα, ένας 30χρονος Βούλγαρος που επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο! Όμως, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου στον Έβρο υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι βρήκαν το όπλο, το κατέσχεσαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης