Νεκρός βρέθηκε πριν λίγη ώρα στην Καλαμαριά, άγνωστος άνδρας περίπου 30 ετών. Το άψυχο σώμα του άντρα βρέθηκε μέσα στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιγγιρίδου 22 και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, έφερε μαχαιριές από αιχμηρό αντικείμενο.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρε ότι είδε έναν άγνωστο να πλησιάζει το θύμα και στη συνέχεια τον άτυχο άντρα να πέφτει κάτω και τον άγνωστο να εξαφανίζεται. Άλλες μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι το θύμα έφερε μαχαιριά στην καρδιά. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.
360 κιλά απορριμμάτων, με επικρατέστερα τα πλαστικά, συγκέντρωσε η δράση καθαρισμού του φετινού προγράμματος, από συντονισμένες προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο δαντελωτές αμμουδιές και δύο βυθούς του κοσμοπολίτικου νησιού.