Σύσκεψη για τη μείωση της τιμής του γάλακτος πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Στη σύσκεψη, που συγκαλεί ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ και της γαλακτοβιομηχανίας και σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του υπουργείου είναι με μια «συμφωνία κυρίων» να επιτευχθεί μείωση κατά 5% στην τιμή του φρέσκου γάλακτος.
Εκπρόσωποι της γαλακτοβιομηχανίας αναφέρουν ότι δεν μειώθηκε το κόστος των επιστροφών όπως υπολογιζόταν με την εφαρμογή της πρόσφατης νέας νομοθεσίας με την οποία επιμηκύνθηκε ο χρόνος παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.