Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου πήραν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου πήραν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Συνάδελφοί τους πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ - Σε βάρος των τριών καθαριστριών έχει σχηματιστεί δικογραφία για όσα συνέβησαν στην οδό Νίκης στις 10 Ιουλίου

Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου πήραν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ
Προθεσμία για τις 10 Σεπτεμβρίου ζήτησαν και πήραν οι τρεις καθαρίστριες σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για την ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στις 10 Ιουλίου. Για μια από τις καθαρίστριες έχει υποβληθεί μήνυση από αστυνομικό και για τις άλλες δύο υπάρχει υλικό από κάμερες.

Σύνδαλεφοί τους πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής .

Στο πανό που τοποθέτησαν στα κάγκελα του κτιρίου της ΓΑΔΑ οι απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν για 119η ημέρα τον αγώνα για την επαναπρόσληψή τους, γράφουν χαρακτηριστικά «Σκούπα στα Μνημόνια».

Κλείσιμο
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλληλέγγυοι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «ήρθαμε εδώ να συμπαρασταθούμε στις καθαρίστριες οι οποίες διεκδικούν το δίκιο τους και αντί για αυτό καλούνται να έρθουν εδώ σήμερα να απολογηθούν».























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης