Μέτσοβο: Έπιασαν τον Αλβανό ληστή κοσμηματοπωλείου

Μέτσοβο: Έπιασαν τον Αλβανό ληστή κοσμηματοπωλείου

Ο 30χρονος Αλβανός με ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Ιωαννίνων και, με τη σύμφωνα γνώμη του εισαγγελέα στον οποίο οδηγήθηκε αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του

Μέτσοβο: Έπιασαν τον Αλβανό ληστή κοσμηματοπωλείου
Δυόμισι ολόκληρα χρόνια μετά την περιπετειώδη ληστεία κοσμηματοπωλείου που κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μέτσοβο, οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους τέσσερις οπλισμένους με Καλάσνικοφ κακοποιούς οι οποίοι είχαν διαφύγει με πλούσια λεία.

Ο 30χρονος Αλβανός με ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Ιωαννίνων και, με τη σύμφωνα γνώμη του εισαγγελέα στον οποίο οδηγήθηκε αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του.

Προφυλακίστηκε στις φυλακές Σταυρακίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τριών συνεργών του.

Κλείσιμο
Οι τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν σπάσει στις 3 Απριλίου του 2012 με βαριοπούλα τα ρολά και την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου και είχαν αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που έτρεξε ακούγοντας το συναγερμό να ηχεί, πυροβόλησε με πιστόλι που κατείχε παράνομα στον αέρα για να αναγκάσει τους δράστες να σταματήσουν.

Όμως, εκείνοι απάντησαν στα πυρά με Καλάσνικοφ και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας SUBARU με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα εγκαταλειμμένο στην περιοχή της Χρυσοβίτσας Ιωαννίνων. Στο σημείο της συμπλοκής είχαν βρεθεί δύο κάλυκες των 9 mm από το πιστόλι του 57χρονου, τρεις κάλυκες μεγάλου διαμετρήματος από το όπλο των δραστών και η βαριοπούλα, στα οποία υπήρχαν αποτυπώματα που οδήγησαν στη σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης