Νεαρός Κεφαλονίτης με καταγωγή από τα Μαυράτα, φοιτητής στην Αθήνα, βρήκε στο δρόμο, στο πανηγύρι του Αγίου Γερασίμου, ένα πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι υπήρχαν μέσα 1.000 ευρώ και τα στοιχεία του κατόχου, που ήταν Ελληνας τουρίστας.
Με βάση το ονομά της ταυτότητας και κάποιες κάρτες που βρήκε στο πορτοφόλι κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που το είχε χάσει. Έδωσαν μάλιστα ραντεβού την άλλη μέρα σε χωριό του νησιού για την παράδοση, ενώ ο άνθρωπος ευχαρίστησε το νεαρό Κεφαλονίτη και του πρόσφερε κάποια χρήματα για δώρο. Ο νεαρός με ευγένεια τα αρνήθηκε, και του είπε ότι έτσι θα έκανε ούτως ή άλλως.
Όπως πάντως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το kefaloniapress.gr, ο κάτοχος του πορτοφολιού, όντας συγκινημένος από την ενέργεια του νεαρού φρόντισε να κεράσει το γεύμα όλης της παρέας του, μιας και το ραντεβού για την «παράδοση» είχε δοθεί σε ταβέρνα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.