Κρήτη: Στον Βρετανό που ψάχνουν από τον Ιούνιο ανήκει το πτώμα
Ο 73χρονος είχε έρθει για διακοπές στα Χανιά - Μεγάλη κινητοποίση από τις αρχές και τους συγγενείς του που τόσο καιρό όργωναν την Κρήτη για να τον εντοπίσουν
Στον 73χρονο Βρετανό τουρίστα, Άρθουρ Τζόουνς φαίνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ότι ανήκει το πτώμα που βρέθηκε χθες το πρωί.
Τη σορό του άτυχου τουρίστα εντόπισε ένας άνδρας που είχε πάει για να βρει αλάτι στην περιοχή του Αγίου Παύλου (δείτε εδώ).
Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν οι αρχές ενώ η σορός του 73χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πραγματοποιείται η νεκροψία νεκροτομή.
Η ταυτότητα του πτώματος, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες, βεβαιώθηκε ότι ανήκει στον Άρθουρ Τζόουνς καθώς είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρθουρ Τζόουνς αναζητείται από τις 19 Ιουνίου οπότε και εθεάθη για τελευταία φορά ενώ η σορός του βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.
Μάλιστα, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Αυτή την ώρα στη Κρήτη βρίσκονται οι δύο κόρες του 73χρονου οι οποίες συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα τους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.