Τρεις άνδρες συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από σπίτι στο οποίοπου είχαν αρπάξει 700 ευρώ- Ύποπτοι για σειρά διαρρήξεων
Υπόπτους για μια σειρά διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Ηλείας θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου τους τρεις άνδρες που συνέλαβαν λίγο μετά την εισβολή τους στο σπίτι ενός 38χρονου στο Κατάκολο.
Οι τρεις δράστες ηλικίας 48, 26 και 22 χρόνων άρπαξαν 700 ευρώ από το σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον 38χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για ανάκριση.
Εκεί αποκαλύφθηκε ότι και πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες είχαν διαρρήξει το σπίτι μιας 71χρονης Γερμανίδας στη Μυρτιά Ηλείας και είχαν αρπάξει έναν αποκωδικοποιητή και μπιτόνια με ελαιόλαδο, ενώ είχαν λεηλατήσει και τα αγροκτήματα της περιοχής από τα οποία είχαν κλέψει μεταλλικούς σωλήνες ποτίσματος! Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.