Μόδιστροι σε ειδική αποστολή!

Μόδιστροι σε ειδική αποστολή!

Το πρώτο στο κόσμο αμιγώς καλοκαιρινό κατάστημα της ναπολιτάνικης φίρμας Kiton άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Nammos Village στην παραλία Ψαρού στη Μύκονο και παρέχει private υπηρεσίες σε διάσημους πελάτες

Μόδιστροι σε ειδική αποστολή!
Μια πολυτέλεια που μόνο στην Μύκονο μπορεί να γίνει πραγματικότητα λόγω ακροατηρίου και πορτοφολιών!

Ο Ηλίας Βλαχάκης, ένας από τους γνωστότερους εμπόρους της Αθήνας – το δικό του Mah Jong επί της Κανάρη πριν την Πλατεία Κολωνακίου είναι για δεκαετίες ένα εμβληματικό κατάστημα για την ανδρική ένδυση υψηλής αισθητικής- άνοιξε φέτος το πρώτο στον κόσμο «θερινό κατάστημα» της φίρμας Kiton. Το τελευταίο άνοιξε και θα λειτουργήσει ολόκληρη τη σεζόν στο εμπορικό κέντρο Nammos Village στην Παραλία της Ψαρούς στην Μύκονο. Μάλιστα, οι μόδιστροι του ναπολιτάνικου οίκου σχεδιάζουν δύο ακόμη προγράμματα επισκέψεων κατ΄οίκον που στην γλώσσα των διακοπών των επωνύμων από όλο τον κόσμο σημαίνει ραντεβού στα δωμάτια των καταλυμάτων αλλά και στα κότερα τους. Βεβαίως, το extra service θα παρέχεται με ραντεβού και στον πρώτο όροφο του καταστήματος μακριά από τα βλέμματα των κοινών θνητών.

Κλείσιμο


Πάντως, το Sur mesure είναι για τον Ηλία Βλαχάκη και την ομάδα των στενών συνεργατών του μια από τις κύριες δραστηριότητες. Ως γνωστόν, τo Mah Jong αντιπροσωπεύει τους πιο διάσημους παγκοσμίως οίκους επί παραγγελία χειροποίητων ενδυμάτων και accessoires.

Επίσης, στο Mah Jong γίνονται trunk shows, κατά τα οποία οι εξειδικευμένοι ράφτες των οίκων αυτών, έρχονται στην Αθήνα και αναλαμβάνουν τις ειδικές παραγγελίες των πελατών. Ανάμεσα στις φίρμες που έρχονται στην Αθήνα είναι και η Kiton, μόνο που η τελευταία φέτος το καλοκαίρι αντί της ελληνικής πρωτεύουσας επέλεξε ως προορισμό την διαχρονική πρωτεύουσα των καλοκαιρινών διακοπών Μύκονο.



Για την ιστορία, ο Ηλίας Βλαχάκης εκπροσωπεί την φίρμα Kiton 25 ολόκληρα χρόνια έχοντας δημιουργήσει εξ αρχής μια πολύ προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με τον ιδρυτή της. Άλλωστε, εκείνος μέσα από το κατάστημα του Κολωνακίου «έντυσε» με τα χειροποίητα της κορυφαίας Ναπολιτάνικης εταιρία χειροποίητων ενδυμάτων επιχειρηματιών και managers. 

Αυτά τα 25 χρόνια συνεργασίας μέτρησαν στο μυαλό του Ηλία για να προχωρήσει στην κίνηση να «ανοίξει» ένα κατάστημα αποκλειστικά Kiton (ανδρικά και γυναικεία) στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που δημιουργήθηκε στο Nammos στη Μύκονο. Πρόκειται για ένα άνετο διώροφο κτίσμα του οποίου την εσωτερική αρχιτεκτονική επιμελήθηκε το Stage Design Office.

Το αποτέλεσμα είναι λιτό και εντυπωσιακό μαζί. Οι ολόλευκοι τοίχοι “πατούν” σε ένα εκτυφλωτικό γενναιόδωρο, κόκκινο δάπεδο και κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα εκφράζουν απόλυτα το πνεύμα και την εικόνα της φίρμας.



Τα δύο Made to Measure Events θα γίνουν από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου και από 1-4 Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης