Άννα Καρένινα και άλλες… ιστορίες πάθους

Άννα Καρένινα και άλλες… ιστορίες πάθους

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Άννα Καρένινα και άλλες… ιστορίες πάθους
Το Citylifε απολαμβάνει την «Άννα Καρένινα», ακούει Polkar, δοκιμάζει ιαπωνική κουζίνα στο Izakaya, φοράει καπέλα από την Karamouza και πίνει κοκτέιλ στο Rehab.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
Κλείσιμο
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!



Άννα Καρένινα

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει ένα από τα πιο γνωστά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο, η «Άννα Καρένινα» ζωντανεύει στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex. Με φόντο το περιβάλλον της αριστοκρατικής Ρωσίας, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις αλλοιώνονται από τις κοινωνικές συμβάσεις, τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία, ο Τολστόι χτίζει την ιστορία της εμβληματικής ηρωίδας του. Η Άννα Καρένινα θα πληρώσει ακριβά την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στο καθήκον προς τον σύζυγό της, Καρένιν, και το πάθος της για τον εραστή της, κόμη Βρόνσκι. Κάθε επιλογή της, αντί να την οδηγεί σε λύση, φαίνεται να τη σπρώχνει βαθύτερα στο αδιέξοδο, και το τραγικό της τέλος μοιάζει αναπόφευκτο.

Tip
Στην παράσταση παίζουν ακόμα: Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Μάξιμος Μουμούρης, Ορφέας Αυγουστίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μυρτώ Αλικάκη κα.

Izakaya

Το izakaya δεν είναι απλώς ακόμα ένα σούσι εστιατόριο στο Κολωνάκι. Η καινούργια γαστρονομική άφιξη αφορά περισσότερο μια gastro-pub, έναν χώρο όπου μπορούν οι εργαζόμενοι του Κέντρου και όχι μόνο να πιουν ένα ποτό μετά τη δουλειά τους, να συζητήσουν με χαλαρή μουσική και φυσικά να γευτούν υπέροχα πιάτα από τον σεφ Χρόνη Δαμαλά. Και φυσικά το μαγαζί έχει σούσι, αλλά όχι μόνο αυτό. Σε έναν βιομηχανικό χώρο με πολύχρωμες αφίσες στους τοίχους μπορεί κανείς να γευτεί κυρίως ιαπωνικά πιάτα με fusion επιρροές, αλλά και πιο ήπιες γεύσεις. Όλα αυτά με ένα ποτήρι sake που είναι άλλωστε και η επιτομή ενός παραδοσιακού izakaya.

Tip
To μαγαζί είναι Λεβέντη 5 στο Κολωνάκι.

Polkar

To όνομα τους στα σλάβικα σημαίνει: «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα», ωστόσο οι ίδιοι δεν καθόλου φάλτσοι. Οι Polkar δημιουργήθηκαν πριν περίπου τρία χρόνια, αν και ο ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος Γιώργος Παπαγεωργίου, ήθελε από καιρό να φτιάξει τη δική του μπάντα. Εδώ και ένα περίπου μήνα «Το τραγούδι της καλής παντρειάς» που κυκλοφόρησαν έχει δεχθεί χιλιάδες χτυπήματα στο youtube και το συγκρότημα ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί αύριο το βράδυ για ένα «πανηγυρτζίδικο» live στο six D.O.G.S.

Tip
Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι οι: Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Σιώνας, Παναγιώτης Ανδρέογλου, Μιχάλης Καρανίκος.

Karamouza

Το μικρό μαγαζάκι στην Περικλέους βρήκε νέα μεγάλη αγάπη. Για την ακρίβεια υιοθέτησε την αγάπη του ιδρυτή της Γιώργου Τρομάρα για τα καπέλα. Ο ίδιος δεν τα αποχωρίζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά σπάνια βρίσκει κάτι που τον εκφράζει πραγματικά. Έτσι αποφάσισε να τα ζωγραφίζει μόνος του, να γράφει πάνω ότι θέλει και να είναι σίγουρος ότι θα φοράει κάτι μοναδικό. Αυτό ακριβώς κάνει πια και για τους πελάτες του. Καπέλα με πρωτότυπα μηνύματα και σχέδια, αλλά και καπέλα που γράφουν πάνω ακριβώς αυτό που θέλει ο καθένας.

Tip
Η karamouza βρίσκεται Περικλέους 23, στο Σύνταγμα.

Rehab

To Drunk Sinatra στο μικρό στενάκι της Θησέως απέκτησε και μικρό αδερφάκι. Ακριβώς δίπλα από το αγαπημένο στέκι βρίσκεται το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις, όπως προδίδει και το όνομά του. Η διακόσμηση του Rehab έχει εξωτικές πινελιές, vintage λεπτομέρειες και χρώματα - πολλά χρώματα. Έχει επίσης ένα ενυδρείο πάνω από το μπαρ αλλά, κυρίως, έχει φανταστικά κοκτέιλ με ρούμι. Πίσω από την μπάρα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος και είναι εκεί για να σου φτιάξει ένα Bloody Rumi, ένα The Blue Rider, ή ένα Metamorphosis.

Tip
Το Rehab βρίσκεται Θησέως 16 στο Σύνταγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης