Κάνε την εκπαίδευση παιχνίδι

Κάνε την εκπαίδευση παιχνίδι

Βοήθησε το παιδί σου να έρθει πιο κοντά με τη χημεία και τη φυσική μέσα από πειράματα και με τη χρήση συσκευών micro-ηλεκτρισμού

Κάνε την εκπαίδευση παιχνίδι
Τα εργαστήρια Μικροεπιστήμης μας συστήθηκαν το περασμένο φθινόπωρο στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου ως ένας τρόπος για να γεμίσουν δημιουργικά τα σαββατοκύριακα τόσο του παιδιού σου όσο και τα δικά σου. Η υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και, όπως ήταν φυσικό, επιστρέφουν και πάλι. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν τις τέσσερις Κυριακές του Φεβρουαρίου, από τις 12.30 έως τις 14.00.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να γίνει η εκπαίδευση των θετικών επιστημών παιχνίδι και να μάθουν τα παιδιά χημεία και φυσική ευχάριστα, μέσα από πειράματα και με τη χρήση συσκευών micro-ηλεκτρισμού. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι μαθητές Δ’, Ε’ & Στ΄Δημοτικού και Γυμνασίου, ενώ το κόστος ανέρχεται σε 50 ευρώ το άτομο και για τα τέσσερα μαθήματα.

Κλείσιμο
Διοργανωτές είναι, εκτός από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS και o Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM Education. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενά τους «σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται η σημασία της ένταξης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και της δημιουργίας κατάλληλων εκπαιδευτικών συνθηκών. Έτσι αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών, ώστε να προετοιμαστούν οι επιστήμονες του αύριο και όχι μόνο». Και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους!

Info
Ημέρες διεξαγωγής: Κυριακή 7, 14, 21 & 28 Φεβρουαρίου 2016

Διάρκεια προγράμματος: 90 λεπτά

Ώρες: 12.30-14.00
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ/άτομο (για τον κύκλο των 4 εργαστηρίων)
Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: με ένα κλικ εδώ και στα τηλέφωνα 2103475535, 2103461589, 2103475518
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης