Το ξενοδοχείο των… μπαρ!

Το ξενοδοχείο των… μπαρ!

Εφτά από τα καλύτερα hotel bars του πλανήτη έρχονται στην Αθήνα για μία και μόνο βραδιά

Το ξενοδοχείο των… μπαρ!
Μας έχει συνηθίσει να μας προσφέρει μερικές από τις πιο πρωτότυπες ιδέες στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Δεν μας προκαλεί εντύπωση λοιπόν που κι αυτή τη φορά σκέφτηκε ότι πιο καινοτόμο έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες: ένα ξενοδοχείο-μπαρ, που θα λειτουργήσει σε ένα διώροφο αρχοντικό με ιστορία 100 ετών, για μία και μόνο βραδιά!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την ομάδα του The Clumsies και το νέο της concept, που θα λέγεται The Clumsies Hotel Bar. Σύμφωνα με τις «πληροφορίες διαμονής», στο ισόγειο το reception bar “The Clumsies” θα καλωσορίζει τους επισκέπτες και θα επιβεβαιώνει την κράτηση διαμονής τους. Σε κάθε δωμάτιο των δύο ορόφων που θα ακολουθούν, θα φιλοξενούνται τα καλύτερα ξενοδοχειακά μπαρ του πλανήτη που επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθηκαν το 2015 στη λίστα των “The World's 50 Best Bars”.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εμβληματικά Savoy American bar (Λονδίνο), Broken shaker (Μαϊάμι), Lobster bar (Χονγκ Κονγκ), Nomad (Νέα Υόρκη), Dandelyan (Λονδίνο), Manhattan bar (Σιγκαπούρη) και Dry Martini (Ισπανία). Στόχος του κάθε μπαρ είναι να μυεί τους επισκέπτες στον κόσμο και τη φιλοσοφία του, μέσα από το σκηνικό που θα έχει φροντίσει να ετοιμάσει. Οι επισκέπτες του «ξενοδοχείου» θα μπορούν να ξεναγηθούν σε όλα τα δωμάτια, να εκπαιδευτούν και εν τέλει να αποκομίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της ιδέας, το The Clumsies Hotel Bar θα λειτουργήσει στις 16 Μαρτίου και δεν έχει κανέναν όρο κράτησης. Θα ανοίξει τις «πύλες» του στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα από το ομώνυμο μπαρ που βρίσκεται στον αριθμό 30 της οδού Πραξιτέλους. Το check in θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, ενώ οι πόρτες θα κλείσουν μετά τα μεσάνυχτα. Ραντεβού εκεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης