Με φίλους στην Τεχνόπολη

Με φίλους στην Τεχνόπολη

Η Φωτεινή Βελεσιώτου διαλέγει αγαπημένα τραγούδια, καλεί μία παρέα ξεχωριστών της φίλων, και ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά στις 2 Σεπτεμβρίου

Με φίλους στην Τεχνόπολη
Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Φωτεινή Βελεσιώτου συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2008 με το εμβληματικό πια τραγούδι της «Μέλισσες». Επτά χρόνια μετά -και έχοντας στις αποσκευές της το τελευταίο της άλμπουμ «Είδα του τρελού τα κλάματα»- η ξεχωριστή αυτή ερμηνεύτρια με τη χαρακτηριστική ρεμπέτικη φωνή επιχειρεί την πρώτη της μεγάλη προσωπική συναυλία.

Κλείσιμο


Στις 2 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Βελεσιώτου διαλέγει τα αγαπημένα της τραγούδια –δικά της και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών-, καλεί μία παρέα ξεχωριστών της φίλων επί σκηνής και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά. Τραγούδια της Μπέλου, του Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου, αλλά και του Μούτση, του Κραουνάκη, του Σαββόπουλου δίπλα σε τραγούδια δικά της αγαπημένα. Αυτά είναι τα «Διαλεγμένα» και θα τα μοιραστεί μαζί μας σε μία συναυλία με καλοκαιρινή ακόμα διάθεση.



Μαζί της θα είναι μία σειρά από αγαπημένους καλλιτέχνες που τη στηρίζουν σε αυτό το πρώτο της μεγάλο συναυλιακό εγχείρημα. Μανώλης Μητσιάς, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Σταύρος Σιόλας και Ευγένιος Δερμιτάσογλου. Στην (πολύ) αρχή του φθινοπώρου, η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στην Τεχνόπολη για να μας μαγέψει με όσα μάγεψαν εκείνη από μικρή. Θα είμαστε εκεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης