Ο Darth Vader στη Βουλή

Ο Darth Vader στη Βουλή

Δείτε τις φωτογραφίες από την απόβαση του Star Wars στο κέντρο της Αθήνας

Ο Darth Vader στη Βουλή
Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 7 Μαΐου, όσοι βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είδαν μπροστά τους τον πιο… διάσημο κακό και τους στρατιώτες του! Πλήθος Αθηναίων αλλά και τουριστών που βρισκόταν στο Σύνταγμα, στην Ερμού και στο Μοναστηράκι, ξαφνιάστηκαν όταν παρατήρησαν να κυκλοφορεί ανάμεσα τους ο Darth Vader
, συνοδευόμενος μάλιστα από Storm Troopers
Κλείσιμο
.



Το event πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, μέσα από το οποίο οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν για όλο τον Μάιο και τις έξι επικές ταινίες Star Wars. Ετσι οι γνωστοί ήρωες των ταινιών του Τζορτζ Λούκας, βρέθηκαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά και έδωσαν την ευκαιρία σε όποιον θέλει να φωτογραφηθεί μαζί τους.



Η περιοδεία του Σκοτεινού Αρχοντα στην Αθήνα θα συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο, 9-10 Μαΐου, στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνουν τα κανάλια Novacinema, μπορείς να δει από κοντά τον Darth Vader, να ζήσεις τη μαγεία των Star Wars σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά και να μοιραστείς την εμπειρία σου στο #NovaStarWars. May the force be with you!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης