Τα Focus και Fiesta με "άρωμα" ST

Τα Focus και Fiesta με "άρωμα" ST

Η Ford προστίθεται στις μάρκες που χρησιμοποιούν το όνομα σπορ μοντέλων τους για να λανσάρουν νέες εκδόσεις.

Τα Focus και Fiesta με "άρωμα" ST
Άμεσα διαθέσιμα προς παραγγελία στην Ευρώπη είναι τα Fiesta (διαθέσιμο σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα) και Focus ST-Line (σε hatch και station wagon). Διαφέρουν από την σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 mm, το ξεχωριστό body kit, τις ζάντες αλουμινίου (16 και 17 ιντσών αντίστοιχα), τις σπορ «πινελιές» στο εσωτερικό (καθίσματα, τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ κ.α.).

Τα αυτοκίνητα Ford
Κλείσιμο
της σειράς ST-Line δεν εφοδιάζονται βέβαια με τους κινητήρες των ST, αλλά με πιο… ήπια σύνολα. Ανάμεσα τους βρίσκονται οι ισχυροί EcoBoost των συμβατικών εκδόσεων: Ο 1.0 με τους 140 ίππους για το Fiesta ST-Line και ο 1.5 με τους 182 για το Focus ST-Line.

Το Fiesta ST-Line θα μπορεί να παραγγελθεί επίσης με τον 1.0 EcoBoost με 100 ή 125 ίππους και τον 1.5 TDCi απόδοσης 95 PS. Αντίστοιχα, για το Focus ST-Line υπάρχουν οι εκδόσεις του 1.000άρη με 125 ίππους, του 1.5 με 150 ίππους και του 1.5 diesel με 120 ή 150 PS.

Πριν το τέλος του 2016 η Ford προτίθεται να λανσάρει άλλα δύο μοντέλα ST-Line, χωρίς να προσδιορίζει ακόμη το ποια θα είναι αυτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης