Ρόσμπεργκ: Βγάζει μάτια η Ferrari!

Ρόσμπεργκ: Βγάζει μάτια η Ferrari!

Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes είναι εντυπωσιασμένος με το ρυθμό της SF15T στις δοκιμές εξέλιξης της Χερέθ.

Ρόσμπεργκ: Βγάζει μάτια η Ferrari!
Η Mercedes με την W06 Hybrid γράφει γύρους στη Χερέθ στις τρεις πρώτες μέρες άγγιξε τους 400 γύρους με το Χάμιλτον να οδηγεί προχτές και σήμερα. Χτες ήταν ο Ρόσμπεργκ που έμεινε από καύσιμα στην πίστα αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να συμπληρώσει 152 γύρους.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο ανταγωνισμό ο Ρόσμπεργκ τόνισε: «Έχουμε το νου μας στο τι κάνουν ειδικά η Ferrari τραβά τα βλέμματα αυτές τις μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά ενώ και σε ρυθμό βελτίωσης θα είμαστε δυνατοί. Πέρυσι αχίλλειος πτέρνα μας ήταν η αξιοπιστία, οπότε έχουμε επικεντρωθεί σ’ αυτό. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε τα προβλήματα πριν την Μελβούρνη».

Από την πλευρά του ο Ρικιάρντο υπερθεματίζοντας στο σχόλιο του Ρόσμπεργκ
για τη Ferrari επισήμανε: «Ο χρόνος του Φέτελ (1:20.9) ήταν γρήγορος ανεξάρτητα από το τι λάστιχα ή καύσιμα είχε. Η Ferrari δείχνει δυνατή τώρα».



Ο Ρόσμπεργκ χτες στις δοκιμές της Χερέθ κατά τη διάρκεια εξάσκησης στα πιτ στοπ.


Στον αντίποδα ο οδηγός της Sauber – Ferrari
(σ.σ: έχει ίδια μονάδα ισχύος με την εργοστασιακή ομάδα) Φελίπε Νασρ που χτες ήταν ταχύτερος όλων πιστεύει ότι τα μονοθέσια με μονάδα ισχύος Mercedes παίζουν κρυφτούλι: «Νομίζω ότι τα μονοθέσια με Mercedes κρύβονται λίγο δε δείχνουν τι μπορούν να κάνουν. Δεν τους είδα να πιέζουν στο όριο. Δεν μπορείς να ξέρεις στις δοκιμές». Ο Νασρ ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της Sauber.

Σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο 4ημερο δοκιμών εξέλιξης στη Χερέθ. Για τη Mercedes οδηγεί ο Χάμιλτον, για τη Ferrari ο Ράικονεν, για τη Red Bull ο Κβιάτ, για την Sauber o Έρικσον, για τη Williams ο Μάσα, για τη McLaren ο Μπάτον, για την Toro Rosso o Φερστάπεν για την Lotus o Γκροζάν.

Όσον αφορά στη νέα Force India αυτή μπορεί να μην βρίσκεται ούτε στο δεύτερο τεστ στη Βαρκελώνη από 19 – 22/2.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης