Τι να προσθέσουμε στα γεύματά μας για να γίνουν πιο υγιεινά – 84 γρ. αρκούν
Τι να προσθέσουμε στα γεύματά μας για να γίνουν πιο υγιεινά – 84 γρ. αρκούν
Κάποιοι τα λατρεύουν ενώ άλλοι τα απεχθάνονται καθώς πρόκειται για... μύκητες. Και όμως, τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η προσθήκη τους στα γεύματά μας τα καθιστά πολύ πιο θρεπτικά χωρίς να μας επιβαρύνει θερμιδικά. Δείτε για ποια είνια αυτά τα ωφέλιμα συστατικά
Ένα νέο διατροφικό tip που θα εκτοξεύσει την πρόσληψη σημαντικών θρεπτικών στοιχείων χωρίς επιπλέον θερμίδες ανέδειξε η μελέτη στοιχείων της Εθνικής Έρευνας Εξέτασης Υγείας και Διατροφής (NHANES) για το 2011-2016 από τους επιστήμονες Victor L. Fulgoni III και Dr. Sanjiv Agarwal.
Δεν πρόκειται για κάποιο μπαχαρικό ή έλαιο αλλά για… μύκητες. Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Food Science & Nutrition, η προσθήκη μανιταριών στα γεύματά μας πολλαπλασιάζει την πρόσληψη στοιχείων όπως η βιταμίνη D. Στην έρευνα εξετάστηκαν τα δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση λευκών μανιταριών, crimini, πλευρώτους, Portobello καθώς και επεξεργασμένων με υπεριώδη ακτινοβολία.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Δεν πρόκειται για κάποιο μπαχαρικό ή έλαιο αλλά για… μύκητες. Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Food Science & Nutrition, η προσθήκη μανιταριών στα γεύματά μας πολλαπλασιάζει την πρόσληψη στοιχείων όπως η βιταμίνη D. Στην έρευνα εξετάστηκαν τα δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση λευκών μανιταριών, crimini, πλευρώτους, Portobello καθώς και επεξεργασμένων με υπεριώδη ακτινοβολία.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα