Δράση στήριξης για τα καταφύγια και τα σωματεία αδέσποτων ζώων σε όλη τη Ελλάδα

Δράση στήριξης για τα καταφύγια και τα σωματεία αδέσποτων ζώων σε όλη τη Ελλάδα

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους αρμόδιους φορείς 

Πυροβόλησαν αδέσποτα σκυλιά στην Λαμία
Η αποστολή της HILL’S είναι να βοηθά να εμπλουτίζονται και να επιμηκύνονται οι ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους. Μας προβλημάτισε πολύ το πως η πανδημία (COVID-19) έχει μειώσει τα διαθέσιμα κεφάλαια στα καταφύγια ζώων, ειδικότερα σε μικρότερους οργανισμούς. Πολλοί από αυτούς είναι μη κερδοσκοπικοί, των οποίων οι πηγές χρηματοδότησης εξαρτώνται από τη συμμετοχή ανθρώπων σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, από υποστηρίξεις δωρητών ή μεγαλύτερες εκδηλώσεις με σκοπό την υιοθεσία.

Τους τελευταίους μήνες, αυτές οι πηγές οικονομικής υποστήριξης έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα δεδομένου ότι οι άνθρωποι έμειναν στα σπίτια τους και έγιναν πιο σκεπτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων τους.

Πιστεύουμε ότι κάθε κατοικίδιο αξίζει να λαμβάνει την καλύτερη ποιότητα διατροφής, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων δύσκολων στιγμών. Για αυτό το λόγο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "animalsolidarity.gov.gr" του Υπουργείου Εσωτερικών και σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, δωρίσαμε 32 τόνους προϊόντων Hill’s σε καταφύγια και σωματεία, μέσω των Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Η Hill’s δημιούργησε το πρόγραμμα Hill's Τροφή, Στέγη & Αγάπη το 2002, για να παρέχει στους σκύλους και τις γάτες που βρίσκονται σε καταφύγια, διατροφή που βοηθά να παραμείνουν υγιή, χαρούμενα και πανέτοιμα να ζήσουν στο παντοτινό τους σπίτι.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών σε Ηλιούπολη και Ερέτρια

Με αλλαγές και... δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης