Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό στην Τουρκίααυξήθηκε σήμερα κατά 63 φτάνοντας συνολικά τους 277, στην μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο μέχρι στιγμής, ενώ τα κρούσματα του ιού έφτασαν τα 15.679, σε μια άνοδο 2.148 μολύνσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα.
Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υπουργός τόνισε πως 14.396 άνθρωποι εξετάσθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό των εξετάσεων να φτάνει τους 106.799 από την αρχή της επιδημίας. Από την επόμενη εβδομάδα, είπε, η χώρα θα πραγματοποιεί 20.000 με 25.000 τεστ ημερησίως και 30.000 λίγο αργότερα.
Ο Covid-19 έχει πλέον εξαπλωθεί και στις 81 επαρχίες της Τουρκίας, ανέφερε ο Κότζα, με το 60% των κρουσμάτων να έχει εντοπιστεί στην Κωνσταντινούπολη.
Η επαρχία της Σμύρνης και της Άγκυρας ακολουθούν σε αριθμό κρουσμάτων.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση