Κορωνοϊος στο Βατικανό: Θετικός και ο Καρδινάλιος Ντε Ντονάτις
Πρόκειται για τον αναπληρωτή επίσκοπο της Ρώμης - Συνολικά επτά κληρικοί έχουν μολυνθεί από τον ιό
Ο καρδινάλιος 'Αντζελο Ντε Ντονάτις, αναπληρωτής επίσκοπος της Ρώμης (ο οποίος αντικαθιστά τον πάπα στα καθήκοντα που αφορούν την Αιώνια Πόλη) εξετάσθηκε και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο καρδινάλιος εισήχθη στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης. Συνολικά, επτά κληρικοί του Βατικανού μολύνθηκαν από τον ιό, αλλά ο πάπας Φραγκίσκος βρέθηκε αρνητικός στο τεστ για τον ιό.
Παράλληλα, ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, δήλωσε ότι «τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και λειτουργίας καταστημάτων και υπηρεσιών, αναμένεται να παραταθούν τουλάχιστον μέχρι το Καθολικό Πάσχα, που γιορτάζεται στις 12 Απριλίου».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση