Κορωνοϊός - Νορβηγία: Σε καραντίνα το βασιλικό ζεύγος
Παρόλο που δεν είναι φορείς κορωνοϊού, ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί για τη χώρα τοους
Σε κατ'οίκον περιορισμό ο 83χρονος βασιλιάς της Νορβηγίας Χάραλντ ο 5ος και η 82χρονη σύζυγός του, βασίλισσα Σόνια λόγω των νέων κανονισμών αντιμετώπισης του κορωνοϊού της χώρας τους.
Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν παρουσιάζει συμπτώματα μόλυνσης, όπως ανακοίνωσε η νορβηγική βασιλική οικογένεια, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε ότι όλοι οι πολίτες που βρίσκονταν εκτός Σκανδιναβίας μετά τις 27 Φεβρουαρίου πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες μετά την επιστροφή τους.
Ο βασιλιάς Χάρλαντ και η βασίλισσα Σόνια επισκέφθηκαν την Ιορδανία στις αρχές Μαρτίου.
Όπως μετέδωσε ο νορβηγικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NRK, το προληπτικό μέτρο ελήφθη επίσης και για πολλούς υπουργούς, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού Εξωτερικών Ίνε Έρικσεν Σορέιντε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή