Το SNL τρολάρει τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Οι... cool «Μακρόν» και «Τριντό» κάνουν bullying στον «Τραμπ»

Το SNL τρολάρει τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Οι... cool «Μακρόν» και «Τριντό» κάνουν bullying στον «Τραμπ»

Στη «σχολική καφετέρια» του NATO, o ατσούμπαλος «Μπόρις Τζόνσον» προσπαθεί να γίνει αποδεκτός, ενώ η «Άνγκελα Μέρκελ» δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της για την πρόσκληση να καθίσει με τα... κακά παιδιά

trump-ekso
Με ένα απολαυστικό σκετσάκι σχολίασε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ η αμερικανική κωμική εκπομπή Saturday Night Live. Αντλώντας έμπνευση από το viral βίντεο που επισκίασε τις εργασίες της Συνόδου, και το οποίο «αιχμαλώτιζε» το κουτσομπολιό των Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό και Μπόρις Τζόνσον εις βάρος του Αμερικανού προέδρου για τις μακροσκελείς συνεντεύξεις Τύπου του και την ικανότητά του να αφήνει... άφωνα τα μέλη του επιτελείου του, οι συγγραφείς του SNL αυτή τη φορά μεγαλούργησαν.

Επιστρατεύοντας ταλαντούχους κωμικούς όπως ο Τζίμι Φάλον, ο Πολ Ραντ, ο Τζέιμς Κόρντεν και ο Άλεκ Μπόλντουιν, για να υποδυθούν τους κεντρικούς χαρακτήρες, «φαντάστηκαν» την καφετέρια της Συνόδου σαν μια σχολική καφετέρια, χωρισμένη στα... cool παιδιά (όπως ο Μακρόν και ο Τριντό) και τους «φλώρους», που γίνονται στόχοι ανελέητης καζούρας.

Στο φανταστικό σενάριο που παρουσιάζει το SNL, ο «Μπόρις Τζόνσον» του Τζέιμς Κόρντεν προσπαθεί απεγνωσμένα να το παίξει cool, η «Άνγκελα Μέρκελ» της Κέιτ Μακίνον δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της για την πρόσκληση να καθίσει με τα... κακά παιδιά, ενώ η Ρουμανία και η Λετονία είναι οι «σπασίκλες» της συνόδου. Όσο για τον «Ντόναλντ Τραμπ», παρά τη σιγουριά του ότι είναι ο πιο αγαπητός ηγέτης, τρώει ένα ξεγυρισμένο σνομπάρισμα, γίνεται στόχος κοροϊδίας για την παραπομπή του και στο τέλος ξεσπά οργισμένος, αφού συνειδητοποιεί ότι δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο νόμιζε.

Το αληθινό βίντεο που ενέπνευσε το τρολάρισμα:

Στον επίλογο του σκετς, η Μελάνια να στέλνει ένα μήνυμα κατά του bullying, επισημαίνοντας με νόημα ότι ο Τραμπ (διάσημος για την επιθετική συμπεριφορά του) δεν θα φερόταν ποτέ με τόσο άσχημο τρόπο σε κάποιον...

Κλείσιμο
Ο σάλος που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της συζήτησης των ηγετών (παρουσία και άλλων δύο προσώπων) στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, η ενοχλημένη αντίδραση του Τραμπ και η «μουτρωμένη» αποχώρησή του από τη Σύνοδο, χωρίς να δώσει την προγραμματισμένη τελική συνέντευξη Τύπου, κυριάρχησαν στους τίτλους των μεγαλύτερων διεθνών ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα. Αν και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της υπόθεσης επιχείρησαν στη συνέχεια να υποβαθμίσουν όσα συνέβησαν, με τον ίδιο τον Τραμπ να επιμένει μάλιστα ότι αντιμετωπίστηκε με «βαθύ σεβασμό», το ύφος των εμπλεκομένων στο επίμαχο «πηγαδάκι» δεν αφήνει αμφιβολία για τα συναισθήματά τους απέναντι στην πληθωρική προσωπικότητα του Αμερικανού προέδρου.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό σκετς της «σχολικής καφετέριας» του ΝΑΤΟ

NATO Cafeteria Cold Open - SNL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης