Φρενίτιδα επικράτησε στο εκπτωτικό πολυκατάστημα Wood bury της Νέας Υόρκης με τους καταναλωτές να περιμένουν σε μεγάλες ουρές προκειμένου να αγοράσουν σε καλή τιμή προϊόντα από τις μπουτίκ με τις επώνυμες φίρμες λόγω Black Friday.
Το protothema.gr μπήκε στο πολυκατάστημα με τη βοήθεια της επιχειρηματία Χριστίνας Βασιλάκη, ιδιοκτήτριας της φίρμας υποδημάτων Nahmi, και κατέγραψε τον πανζουρλισμό που επικράτησε την περασμένη Παρασκευή.
Σε αντίθεση με την BlackFriday αλά ελληνικά, η αυθεντική αμερικάνικη BlackFridayπροσφέρει εκπτώσεις που μπορούν να ξεπεράσουν και το 70%, ακόμη και στα ήδη εκπτωτικά προϊόντα
Όπως μπορείτε να δείτε, οι ουρές δεν τελειώνουν ποτέ. Ο κόσμος περιμένει για ώρες μέχρι να φτάσει στα ταμεία των καταστημάτων, έχοντας γεμίσει τις βαλίτσες τους με ένα σωρό καταναλωτικά προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.