ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικανοί κατά της έρευνας Πελόζι για Τραμπ
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακκάρθι σε δημοσιογράφους
Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακκάρθι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Βουλής να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής.
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακκάρθι σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε μια έρευνα παραπομπής», πρόσθεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Βουλή.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών