ΗΠΑ: «Κόβουν» όλες τις αεροπορικές συνδέσεις με τη Βενεζουέλα
Για λόγους ασφαλείας
Την διακοπή όλων των αεροπορικών συνδέσεων με τη Βενεζουέλα διέταξε το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, επικαλούμενο τις αναφορές περί ταραχών και βιαιοπραγιών γύρω από τα αεροδρόμια της χώρας αυτής.
Σε επιστολή του προς το υπουργείο Μεταφορών, με την οποία ζητά τη διακοπή των πτήσεων όλων των αεροσκαφών, επιβατικών και μεταφορικών, το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναφέρει ότι "οι συνθήκες στη Βενεζουέλα απειλούν την ασφάλεια των επιβατών, των αεροσκαφών και των πληρωμάτων" που ταξιδεύουν από και προς τη χώρα.
Πολλές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν τις πτήσεις τους στη Βενεζουέλα για λόγους ασφαλείας. Η American Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία που συνέδεε τις ΗΠΑ με τη Βενεζουέλα, ανέστειλε επ' αόριστον τις πτήσεις της τον Μάρτιο.
Ένα μήνα μετά, η FAA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας) απαγόρευσε στις αμερικανικές εταιρείες να πετούν σε ύψος χαμηλότερο των 26.000 ποδών όταν βρίσκονται στον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.